Exclusief

Exclusief

Lofoten Orca's

Bestemming : Lofoten, Noorwegen
Duur : Vanaf 4 dagen
Vervoer : Per vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Orca's en Noorderlicht

 

PROGRAMMA

 

Lofoten

Vanuit het niets verrijst de Noorse eilandengroep De Lofoten, ofwel ‘Het Paradijs van het Noorden’, vanuit de zee. De bergen tekenen zich strak af tegen het vlakke water. Steile rotsen, witte zandstranden en karakteristieke houten huizen vormen het decor van de ongelooflijk mooie eilanden.

Poolcirkel

Op slechts een uur vliegen van Oslo ervaart u een stukje authentiek Noorwegen. Hier maakt u kennis met het ruige zeeleven. Een levensstijl waarin hard werken, de grillige elementen en genieten van de lekkernijen der natuur, de gezellige sfeer in de stadjes en de warme gastvrije ontvangst in de huizen hand in hand gaan. Waar u ook bent, het uitzicht is altijd even schitterend.

Snorkelen met orca's

In de periode oktober t/m februari komen de orca's de fjorden in zwemmen. Ze volgen namelijk de haring die hier het warmere water op zoeken. Hierdoor is het mogelijk om deze walvissoort van dichtbij te aanschouwen in grote groepen. De orca's bepalen hoe dichtbij u kunt komen. Soms zijn ze meteen weg, maar vaak is het zelfs mogelijk om met een droogpak het water in te gaan en te snorkelen met deze prachtige dieren. Een belevenis om nooit meer te vergeten!

Noorderlicht

In de wintermaanden -wanneer er sprake is van een koude, heldere nacht- kunt u het unieke fenomeen Noorderlicht aanschouwen. Het is onmogelijk om goed te beschrijven wat u dan ziet, hieronder een paar foto's om u een idee te geven. Duizenden kleuren dansen hoog in de lucht, u gelooft uw eigen ogen niet...!

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl