Exclusief

Exclusief

Las Vegas

Bestemming : Las Vegas
Duur : Vanaf 5 dagen
Vervoer : Luchtballon, hummer, stretch limo
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : 5 personen
Bijzonder : Persoonlijke uitdagingen

 

PROGRAMMA

Een uitdagend programma in combinatie met een coaching, dat is wat Eximo als één van de enige bureau’s kan bieden. Peter-Jan Donders heeft niet alleen veel ervaring met het begeleiden van mensen op reis, het goed laten verlopen van een programma en heeft tevens zelf veel ervaring met grensverleggende activiteiten, maar tijdens het programma zal Peter-Jan ook de rol van coach vervullen. In het programma zal hij meerdere malen samen terugkijken op de activiteiten en hoe deze ervaren zijn door de deelnemers. De deelnemers worden op bepaalde momenten in het programma gevraagd stil te staan bij bijvoorbeeld hun beweegredenen, waardoor het inzicht in zichzelf vergroot wordt. Dit kan vervolgens gekoppeld worden aan alle facetten van het leven, ook aan die van het werk. Resultaat: elkaar en zichzelf op een hele andere manier leren kennen.

 

DAGINDELING


DAG 1

Vliegen naar Las Vegas - vluchttijd is zo’n 11 uur en meestal met een overstap. Tijdsverschil is 9 uur, alle vluchten komen aan het einde van de middag aan (lokale tijd). Op deze avond gaan we naar de Grand Canyon en gaan daar ergens overnachten. Liefst primitief, hut of tent. Misschien kunnen we zelfs overnachten bij de Indianen… Vragenvuur aan de deelnemers bij het kampvuur.

DAG 2

Vroeg op… ballonvaart… lekker ontbijten bij de landing en dan door naar de bergen. Daar gereed maken voor het bergbeklimmen / wandeling… We kunnen dit combineren met een 4x4 safari in de Grand Canyon in een speciaal uitgeruste Hummer. Momenten gedurende de dag met coachingsgesprekken. Overnachting buiten Las Vegas

DAG 3

White water rafting in de Grand Canyon. Hier zijn we de hele dag mee bezig. Aan het einde van de dag staat een stretched limousine klaar…Op naar 'the strip' in Las Vegas… lekker opfrissen in een zeer luxe hotel. Gereed maken voor de avond, een avond vol show en spektakel. Tussendoor uiteraard weer aandacht voor de persoonlijke en groepsontwkkeling.

DAG 4

De meeste vluchten vertrekken in de ochtend en landen dan een dag later in de ochtend op Schiphol door het tijdsverschil. Tijdens de terugreis momenten van ontspanning afwisselen met een terugblik en de eerste ervaringen en leermomenten. En de vooruitblik.

DAG 5

Terug in Nederland.

 

ALGEMENE OPMERKINGEN

Na de reis volgt er uiteraard nog een afsluitende sessie met Peter-Jan, waar teruggeblikt wordt op een geweldige reis, waanzinnige ervaringen en nieuwe inzichten.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl