Exclusief

Exclusief

Groenland

Bestemming : Groenland
Duur : Vanaf 5 dagen
Vervoer : Vliegtuig, zeilboot, sneeuwscooter
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : IJsfjorden, exlusieve zeiltocht
 

PROGRAMMA

Deze incentive vindt plaats in het sprookjesachtige Groenland. Het land bezit een prachtige natuur en biedt de reiziger leuke en afwisselende activiteiten. Tijdens ons verblijf brengen we onder andere een bezoek aan de bekende Ilulissat IJsfjord, we maken een sneeuwscooter tour en een exclusieve zeiltocht.

 

DAGINDELING

DAG 1
U vertrekt vanaf Schiphol naar Ilulissat in Groenland. Vanaf de luchthaven wordt u met een touringcar naar het 4-sterren hotel Arctic gebracht , waar de lunch wordt genuttigd. In de namiddag maken we een mooie wandeling langs de lokale vis- en vleesmarkt, het museum, de kerk en de haven. Na de eerste kennismaking met het stadje gaat u 's avonds naar het White Falk hotel voor het diner. De rest van de avond is vrij te besteden. De liefhebbers kunnen nog een drankje nuttigen in één van de gezellige barretjes van Ilulissat.

DAG 2
Na een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel volgt de check-out en vervolgt u de reis met een hondensleetocht door het Groenlandse land. De tocht leidt u langs verschillende indrukwekkende locaties, zoals een plaats waar de vissers hun werk doen en de rit die zij af moeten leggen om hier te komen. Tijdens de tocht krijgt u een indruk van de wilde natuur die heerst in Groenland. De nacht brengt u samen door in een hut midden in de natuur.

DAG 3
Na een zelfgemaakt ontbijtje gaan we weer op de hondenslee terug naar het hotel, waar we laat in de middag aankomen. Na enige uurtjes relaxen gaan we naar het Cap Inn restaurant. Hier genieten we van een heerlijk diner. In dit restaurant kan men typische gerechten eten uit Groenland. Na het diner begeven we ons weer naar het Arctic hotel.

DAG 4
Vandaag staat het ontbijt weer voor u klaar in buffetvorm. Vervolgens stapt u op sneeuwscooters en begint u aan een indrukwekkende trip. Na enige tijd wordt gepauzeerd om te lunchen, waarna u de tocht weer voortzet en uiteindelijk terug komt bij het hotel. Het middagprogramma bestaat uit een ontspannen zeiltocht tussen ijsblokken door. Een ervaring die tijdens een bezoek aan Groenland zeker niet mag ontbreken! Bij terugkomst in het hotel is er enige tijd voor ontspanning en zal de avond afgesloten worden met een heerlijk diner.

DAG 5
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om uit te checken. U wordt door de touringcar naar de luchthaven gebracht, waar vandaan u met het vliegtuig terug naar Amsterdam vliegt. Aangekomen op Schiphol is het alleen nog de koffers van de band halen en afscheid nemen van elkaar. De indrukwekkende reis naar het Stille Groenland zit er helaas al weer op...

 

MOGELIJK REISSCHEMA

Heenreis:
Een indirecte vlucht vanaf Amsterdam naar Ilulissat met diverse luchtvaartmaatschappijen. Verschillende dagen in de week.

Terugreis:
De terugvlucht is tevens verschillende dagen van de week mogelijk.
Het zijn allemaal indirecte vluchten.

 

ACCOMMODATIE

De groep verblijft drie nachten in het viersterren Hotel Arctic. De service en faciliteiten die het hotel biedt zijn uitermate goed. Het hotel is gelegen in een rustieke omgeving waar men helemaal tot zich zelf kan komen. De meeste kamers hebben een uitzicht op de zee en de ijsbergen. Alle kamers beschikken over een t.v., radio, gratis films naar keuze, telefoon en föhn.

Één overnachting vindt plaats in een hut midden in de natuur. We zorgen ervoor dat de deelnemers het niet koud zullen hebben en dat ze genieten van de welverdiende nachtrust. De hutten hebben meer persoons-ruimtes.

 

OVERIGE INFORMATIE

Inbegrepen
 • Retourvlucht Amsterdam – Ilulissat
 • Transfer vliegveld – hotel v.v.
 • 3 overnachtingen in het 4-sterren Hotel Arctic op basis van verblijf in tweepersoonskamer
 • 1 overnachting in een hut op basis van meerdere personen per hut
 • Maaltijden (4 x ontbijt, 4 x lunch, 4 x diner)
 • Alle transfers van en naar de activiteiten
 • Alle in het programma opgenomen excursies en activiteiten
Niet inbegrepen
 • Dranken op basis van nacalculatie
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Gebruik telefoon, minibar en Pay-TV
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering
 • Voorverkenning met klant
 • Optionele onderdelen
Optionele onderdelen
 • DVD-film en foto CD-rom
 • Kleding

 

ALGEMENE OPMERKINGEN

Het hierboven beschreven programma geeft slechts een idee van de vele mogelijkheden die deze bestemming te bieden heeft. Graag zorgen wij in samenspraak met u voor een perfect passende dagindeling.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl