Exclusief

Exclusief

Brazilië

Bestemming : Natal, Brazilië
Duur : Vanaf 5 dagen
Vervoer : Per vliegtuig
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder

: Zeer geschikt voor relatie-incentives

 

PROGRAMMA

Deze bestemming is uitermate geschikt voor bedrijven of organisaties die hun relaties en/of medewerkers op een actief uitdagende en zeer exotische manier willen bedanken en tegelijkertijd hun loyaliteit willen vergroten.

Natal
De 'stad van de zon' is gelegen in het noordoosten van Brazilië. Dit stukje van Zuid-Amerika is het dichtst gelegen bij Europa. De temperaturen liggen er gemiddeld rond de dertig graden. Het kent een typisch Braziliaanse sfeer; blauwe zee, witte zandstranden, gezellige bars, prima hotels en stijlvolle restaurants.

Sandbuggy’s, dolfijnen, cultuur en capoeiera
Het is één van de weinige plaatsen ter wereld waar nog met buggy’s op het strand gereden mag worden. Dit is dan ook tevens één van de mooiste activiteiten. De omgeving is rijk voorzien van brede witte zandstranden en enorme duinpartijen. Een week lang worden de deelnemers gemotiveerd om deel te nemen aan allerlei uitdagende activiteiten, zoals zwemmen met dolfijnen, sandbuggy rijden over het strand en in de duinen, een Eco-Jeepsafari, diepzeeduiken, bezoeken van historische nederzettingen en een Capoeiera ‘dansles’.

Pousada’s en beachparty’s
Om de dagen compleet te maken wordt er in verschillende restaurants genoten van de plaatselijke kookkunst, overnacht u in originele pousada’s (of hotels) en zullen de nodige beachparty’s niet ontbreken!

Goede verbinding
Een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam zorgt voor een verbinding zonder oponthoud.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl