Business Events

Business Events

Op Expeditie

Project : Op Expeditie
Aantal gasten : 80 gasten
Locatie : Huize Bergen te Vught
Communicatie : Ontwerp logo en ondersteuning met het uitnodigingstraject in stijl en thema

Elkaar beter leren kennen door middel van interactie!

Gezelligheid samen beleven, met als onderliggend doel: elkaar beter leren kennen door middel van interactie. Daarnaast is er gesproken over het feit dat iedereen best trots mag zijn op de prestaties, gezien de economische gebeurtenissen. Hier heeft iedereen een rol in gehad. Dus eigenlijk doen we het met zijn alles best wel goed en dat mag best eens gezegd worden!Welke "skills" heb je in je team?!
Tijdens de expeditie werd de groep in verschillende teams ingedeeld. Het is belangrijk om te weten welke “skills” je in je team hebt en hoe je die het beste in kan zetten. Deze “skills” werden getoetst en aangesproken tijdens de Challenge, die na het ontvangst en het welkomstwoord door de directeur en “Sigi” onze bergfürher werd gedaan.

De teams krijgen verschillende uitdagingen voorgeschoteld, waarin ze met samenwerking, communicatie en creativiteit punten konden scoren. Indien de score goed genoeg was, dan ontvingen ze een sticker in kleur, indien de score niet voldoende was, was de sticker zwart/wit.

Deze stickers konden de teams op het “base-camp” in het bos opplakken op een groot bord.

Langzaam maar zeker werd duidelijke welke route er met zijn alle werd afgelegd en tot welke hoogte ze stegen. Tevens werd het duidelijk of er voldoende goed gescoord was.

Aan het einde van de dag, tijdens de BBQ werd het team met de beste score beloond met een grote beker door “Sigi”. Maar wat belangrijker was, er werd letterlijk zichtbaar dat we elkaar heel hard nodig hebben om het betreffende resultaat te behalen en dat we door goed samen te werken, we tot grote hoogtes kunnen stijgen.


Doelstelling ruimschoots behaald!

Een heerlijke dag, waarin de doelstelling ruimschoots behaald werd.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl