Business Events

Business Events

Top Secret

Thema : Top Secret, 60 jarig jubileum
Aantal gasten : 650 gasten
Locatie : Kasteel Vaalsbroek te Vaals
Communicatie : Compleet communicatieplan inclusief give aways

Doelstelling

Het vieren van het 60 jarig jubileum om alle medewerkers en partners te bedanken voor de inzet van de afgelopen 60 jaar en vooruit te kijken naar de volgende 60 jaar.

VoortrajectIn gesprek met de directie kwamen tot de conclusie dat het gehele bedrijf eigenlijk een beetje verrast was dat ze het al 60 jaar goed doen en eigenlijk gaat het steeds beter. Hoe dat kwam wisten ze eigenlijk niet goed over te brengen. Dat betekent dat hetgeen ze goed doen, een geheim is. Geheim zijn spannend, geheimen zijn mysterieus en geheimen roepen beelden op van spionage, James Bond, Mission Impossible…


Thema: "Top Secret"

 

Aangezien we te maken hebben met verschillen nationaliteiten hebben we ervoor gekozen om “het geheim” uit te werken in de engelse taal en zo is het project TOP SECRET geboren.

Met als achterliggende doel: Eens goed aan de kaak stellen wat dat geheim zou kunnen zijn en hoe we dit verder op kunnen pakken – op een manier die alle medewerkers nooit meer zullen vergeten…

Reactie van de algemeen directeur

“Op de vrijdag van het jubileum worden we met bussen opgehaald. De ‘geheim agent’ op de bus zet meteen de toon door onder bedreiging van een pistool enkele waarheden te ontfutselen. De presentielijsten worden doorlopen en badges uitgedeeld, terwijl de bus richting kasteel Vaalsbroek rijdt.

De accommodatie is schitterend, de kamers zijn prachtig, de kleding die klaar ligt is stijlvol en grappig. Hoe waardevol we als personeel zijn voor de Weert Groep wordt duidelijk door de vele bodyguards die ons in het kasteel naar de juiste plaatsen loodsen en over ons waken terwijl wij ons tegoed doen aan het heerlijke menu en de lekkere wijn.

We worden bezig gehouden met diverse acts door een aantal supergoede acteurs. Tijdens het eten houden ze ons voor de gek met vingervlugge trucs, na het eten liggen we dubbel van het lachen door een op maat geschreven act en we vallen van de ene verbazing in de andere door een grappige illusionisten show. De hele avond wordt er plezier gemaakt, een gokje gewaagd bij de roulettetafel en gebluft tijdens het pokeren.

Op zaterdag komt de familie met bussen, begeleid door vriendelijke hostessen, aan op Kasteel Vaalsbroek om samen met ons verder te feesten. De families vormen teams en hebben de keus uit een keur aan activiteiten, waarbij regen en modder worden getrotseerd en zoveel mogelijk punten worden verzameld. De gepensioneerden halen ondertussen verhalen op, doen wat rustige activiteiten en zijn weer even een stukje van de Weert Groep.

Aan het eind van de middag warmen we onszelf op in het kasteel en doen ons te goed aan het buffet. Daarna worden de prijzen uitgereikt op het binnenplein van het kasteel, waarbij we nog voor een laatste keer worden vermaakt door de acteurs. Dan gaan we naar huis. Samen lopen we de oprijlaan af, 650 mensen in de regen en toch voelt het alsof de zon schijnt na deze dag van saamhorigheid van ons 60 jaar jubileum.”

Algemeen directeurHeeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl