Business Events

Business Events

Sharing Fun

Project : Sharing Fun
Aantal gasten : 200 personen
Locatie : De Fabrique te Maarssen
Communicatie : Uitnodigingstraject inclusief een logo

25 jarig bestaan

Personeelsfeest ter viering van het 25-jarig bestaan. Een feest waar lang over wordt nagepraat.

"Een feestavond die uit zijn voegen barst"
Bij binnenkomst worden de gasten verwelkom geheten door de 2, in stijl geklede, logistiekesturingsmanagers, Tanja & Geoffrey.
Wanneer de gasten deze “hindernis” voorbij zijn, wordt een tube overhandigt met een welkomstdrankje. Wanneer alle gasten zijn “ingecheckt”, gaan de originele workshops van start, te weten: karten, stuntman voor een dag, metaal workshop en schermen. Na de worskhops komen alle gasten weer tezamen om de ervaringen te delen in unieke industriële zalen.

 

Het buffet zal aanvangen terwijl de gasten kunnen nagenieten van de workshops door foto’s en films die hiervan in de zaal getoond worden. Na het buffet begint de feestavond met een spetterde optreden van Sylvia Houtzager. Hierna barst de feestavond los onder de klanken van de DJ. Alle ingrediënten voor een heerlijk feest zijn aanwezig, diverse loungehoeken, een verlichte dansvloer, een lasershow,etc.

De DJ wordt onderbroken door en optreden van Beauty & The Beats die op geheel eigen wijze het publiek nog verder opzwepen. De band, gevormd door medewerkers van het bedrijf zorgen voor een uniek eindoptreden. De avond werd in stijl afgesloten door de logistiekesturingsmanagers.

De gehele avond was er een fotograaf en een filmteam aanwezig voor de noodzakelijke registratie van het geheel. Deze beelden werden weer gebruikt in het na-traject.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl