Business Events

Business Events

Nieuw beleid

Project : Op reis met de Alliantie Eemvallei
Aantal gasten : 120 gasten in 2 dagen
Locatie : Conferentiecentrum Woudschoten - Zeist
Communicatie : Huisstijl, uitnodigingstraject, badges, give aways en aankleding in stijl en thema

Nieuw beleid, in lichaam & geest

De medewerkers worden op formele en informele wijze geïnformeerd over het nieuw beleid. Daarnaast wordt er gebrainstormd hoe het beleid geïnterpreteerd en geïntegreerd kan worden op microniveau.

"Walk our talk"
De gasten werden ontvangst door conducteurs die zorgde voor een informele en ludieke ontvangst. Daarna volgde een plenaire sessie met een officiële opening.

De deelnemers konden overleg in thema plegen terwijl ze langs speciaal vervaardigde “coupe’s” liepen. De ochtend werd verder ingevuld met theoretische workshops in kleinere groepen.

Na een uitgebreide lunch werd de groep in kleinere teams verdeeld om een film te maken over het beleid. Deze film werd gepresenteerd tijdens de afsluiting waar de doelstellingen werden besproken. Tijdens de borrel werd geproost op de toekomst in een informele setting. Het evenement werd uitgewerkt inclusief give aways, uitnodigingen, dvd box, etc.

Samen sterk!

Het resultaat dat we behaald hebben is ten eerste een hele leuke dag voor alle medewerkers . Tevens zijn de medewerkers achter het beleid gaan staan en samen gaan ze aan de slag om het te laten lukken. Het is een project van iedereen geworden!

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl