Business Events

Business Events

Just Married

Bruiloft : Il Nostro Viaggio
Aantal gasten : 55 gasten
Locatie : Coldimolino te Gubbio, Italië
Communicatie : Huisstijl, uitgebreid uitnodigingstraject en give aways

Een maximale beleving voor de gasten

Een trouwerij op een ongewone manier. Het doel was dat de gasten de bruiloft echt zouden beleven.

De 5 zintuigen geprikkeldjust married

Het ontwerpen van deze bruiloft was een feestje op zich. Samen met het bruidspaar zijn we tot de kern doorgedrongen van wat ze precies wilden tijdens hun trouwfeest. Kernwoorden waren: ongedwongen relaxed, genieten, mooi weer, lekker eten en vooral samen zijn.

We hebben gekozen voor een authentieke agriturismo in het platteland bij Gubbio. In de provincie Umbria, Italië.

Tijdens een zeer uitgebreid uitnodigingstraject waarin we de gasten vooraf al werden geprikkeld met alle 5 de zintuigen, werd het bruidspaar al overspoelt met leuke reacties: “We krijgen er erg veel zin in…”


Dag 1, Aankomst en welkom

De gasten kwamen verspreid aan in Italie en iedereen kreeg de sleutel van een eigen appartement die zorgde voor de nodige privacy. Op woensdagavond waren alle gasten er en werd de bruiloft geopend met een inspirerende speeche onder het genot van plaatselijke pizza’s en wijn.

 

Dag 2, De Bruiloftfirst kissDe dag van de bruiloft werd er getrouwd in het stadje Gubbio, een van de mooiste steden van Italie.

Na de ceremonie – die ter plekke vertaald werd – was het tijd voor een glaasje prosecco op Piazza Grande met een ongelooflijk uitzicht op de omgeving.

Op de locatie – Coldimolino – werd een uitgebreide lunch geserveerd – aan de rand van het zwembad. Hierna was het tijd voor iedereen om vooral te doen en laten wat ze wilden (spelletjes doen, wandelen, slapen, een salsa-workshop, zwemmen, etc). Niets moest en alles mocht.

De avond werd omstreeks 19.00 uur ingeluid door een heerlijk aperitief, gevolgd door een unieke diner, geheel van plaatselijke gerechten en alles vers en natuurlijk. Een sensatie voor de smaakpapillen.

Het ontbijt op de dag erna werd gezien als het officiële einde en de dagen erna druppelden de gasten langzaam weer weg, huiswaarts of verder op hun vakantie.

Meest unieke bruilof

Het resultaat was behaald. Alle gasten gaven terug dat ze nog nooit zo’n unieke bruiloft hadden meegemaakt en dat ze het zo ook wel wilden….

Een unieke beleving voor allemaal.


Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl