Business Events

Business Events

Eco Rally

Project : ECO-Rally
Aantal gasten : 180 personen
Locatie : Huize Bergen te Vught
Communicatie : Huisstijl, uitgebreid uitnodigingstraject inclusief teaesers en give aways in stijl en thema

Doel: Intergratie tussen de medewerkers

Bijeenkomst als start van een fusie, om de integratie tussen de medewerkers en afdelingen te bevorderen.


Elkaar echt leren kennen
De fusie bijeenkomst begint al ver van tevoren met een goed ondersteund en uniek ontwikkeld uitnodigingstraject geheel in de stijl van het thema.

De dag zelf zal beginnen bij het verzamelen van de gasten op de beide locaties van het bedrijf, waarna zij op een luxe touringcar stappen die hen naar Vught zal brengen.

Na de busreis zullen de gasten ontvangen worden door de twee acteurs geheel in stijl en rol. De acteurs begeleiden de mensen naar het buitenterrein van Landgoed Huize Bergen waar men in een open en informele setting zal genieten van een picknick. U kunt hierbij denken aan de bekende geruite dekens, luifels en tafeltjes en banken geheel in stijl.

Na een kort welkomstwoordje zal de uitleg en briefing van de eigenlijke ECO Rally aanvangen. Het doel van de rally is om een competitie op te zetten tussen de verschillende afdelingen. Iedere afdeling wordt weer opgedeeld in kleine teams die zich, met behulp van diverse soorten – ecologische voertuigen en manier van verplaatsen – de routes zullen afleggen.

Waarbij de onderlinge communicatie tussen de afzonderlijke teams ook een factor is van het succes. Op deze manier leren de verschillende leden van de afdelingen elkaar op een ongedwongen en ludiek manier kennen. Aan het begin van de rally kunnen de gasten worden verwend met een give away geheel in stijl.

 

Aan het einde van de ECO rally komen alle teams aan op het Landgoed Huize Bergen waar, terwijl de gasten proosten met een glaasje Prosecco, de eindscores worden berekend.

Tijdens de prijsuitreiking zal het winnende team in het zonnetje worden gezet met een beker en zal er met veel fanfare het totale bedrag van de emissierechten op een check geschreven worden.

Na een luid applaus en zullen, onder het genot van een barbecue, de dag afsluiten en proosten op een waardevolle toekomst.

Na deze enerverende dag kunnen de gasten huiswaarts keren met de bus.

Een groot succes!!!

Tijdens de afsluitende speech gaf de directie aan dat het doel behaald was en meer dan ze gehoopt hadden. Het samen iets presteren onder een gemeenschappelijk vlag heeft meer te weeg gebracht dan ze vooraf gedacht hadden. Een groot succes!!!

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl