Business Events

Business Events

Club Night

Project : Club Night
Aantal gasten : 200 personen
Locatie : De Talent Factory te ’s-Hertogenbosch
Communicatie : Uitnodigingstraject inclusief een huisstijl.
Artiesten; DI-RECT en IPPON

Doel: Beloning

Beloning voor alle medewerkers voor het afgelopen jaar."Dance the night away"
De gasten (personeel en partners) worden ontvangen bij De Talent Factory te ’s-Hertogenbosch door een tweetal acteurs die optreden als gastheren en/of gastvrouw. De rode loper ligt al uit voor de gasten. Eenmaal binnen kunnen de gasten hun jassen weghangen in de bemande garderobe en worden ze ontvangen met een welkomstcocktail in de kleur van het bedrijf.

Wanneer de gasten door de voile doeken, die zorgen voor een subtiele afscheiding tussen de binnenkomsthal en de eerste feestruimte, de zaal binnenkomen, dan worden zij direct meegenomen in de unieke ambiance van de locatie. Aangekleed met 2 enigszins verhoogde loungehoeken, diverse statafels, een drankenbar en een fingerfood buffet, een podium met daarvoor een verlichte dansvloer. Tevens de watervalwand en het sterrendoek trekt de aandacht van de gasten. Bij binnenkomst worden de gasten voorzien van een subtiele fingerfood en er speelt een subtiele achtergrondmuziek, de stilte voor de storm…

 

Omstreeks 21.00 uur zal een van de gastheren het woord nemen en de gasten verwelkomen. Daarna zal hij de eerste “gang” – voorgerecht aankondigen in de vorm van de Band  Pappa di Grazzi, zij doen de unieke aftrap van het feest en zorgen voor een wervelende opening, zij verzorgen een aantal sets. Tijdens hun pauzes zal de techniek van de band zorgen voor een passende muzikale ondersteuning!

Omstreeks 23.00 uur zal het voorgerecht ten einde zijn en een van de gastheren zal het woord nemen en de gasten verzoeken om de zaal te verlaten en plaats te nemen in de tweede feestzaal. In de tweede feestzaal zal het hoofdmenu opgediend worden in de vorm van een uniek spektakel, een live optreden van DI-RECT.

Na een uur van dit live optreden zal de gastheer deze wervelende show afkondigen en onder luid applaus worden de gasten verzocht om zich te verplaatsen naar de eerste feestzaal waar de laatste gang – het dessert wordt opgediend in de vorm van een afterparty met de de DJ’s van IPPON (Ronals Molendijk en Dennis van der Geest).

Omstreeks 02.00 uur zal het feest ten einde zijn en zullen de gasten de zaal verlaten. Een eventuele transfer staat klaar om de gasten naar hun hotel te brengen.

Een ongelooflijke boost!!!

Een ongelooflijke boost van entertainment en actie. Ongelooflijk, dit blijft zeker hangen voor een hele lange tijd!!!

Dank jullie wel

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl