Business Events

Business Events

Kick-off fusie

Project : WIJ – Welcome - Integrate - Join
Aantal gasten : 750 personen
Locatie : Strandtent WIJ - strand bij Scheveningen
Communicatie : Compleet communicatieplan inclusief give aways

Doel: Kick-off van een fusie tussen twee bedrijven.

Kick-off van een fusie tussen twee bedrijven. De “nieuwe” collaga’s moeten zich vooral welkom voelen.


Elkaar echt leren kennen
Een fusie gaat over mensen. Mensen moeten zich op hun gemak voelen. Dit wilden we bereiken door het creëren van een “warm nest” voor de nieuwe medewerkers en collegae. Niet alleen voor hen, maar ook voor hun gezinnen. Dit zorgt weer voor een achterban met een prettig gevoel. Het is namelijk niet niks om “zomaar” te fuseren. Dat doet iets met mensen…

Op de dag zelf kunnen de gasten meerijden met de bussen op vanaf verschillende locaties en op verschillende tijdstippen, net wat past voor de gasten.

Voor de deelnemers die ervoor kiezen om met eigen vervoer te komen, is er een gedeelte van een parkeergarage (op loopafstand) gereserveerd. Uiteraard staan de parkeerwachters onze gasten op te wachten en wordt hen een juiste plek gewezen.

Bij aankomst worden de gasten onthaald door onze acteurs en door een 2 tal modellen (2 heren in life-guard kleding). Dit comité staat garant voor een warm onthaal. De gasten krijgen allemaal een goodie-bag uitgedeeld met zaken die goed bruikbaar zijn tijdens het Beach Event.

De gasten worden ontvangen in Strandtent “WIJ”. Deze geheel in lounge-stijl ingerichte locatie staat geheel in het teken van ontspannen en genieten.

Uiteraard ontvangen alle gasten een welkomstdrankje, ook voor de kinderen is er een feestelijke drankje aanwezig.

Voor de gasten die om ervoor gekozen hebben om voor de middag aan te komen, wordt er een eenvoudig lunchbuffet geserveerd. Heerlijk genieten in de strandtent met een lekkere lunchhap. 


 

Er worden vanaf 12.00 uur nog geen activiteiten georganiseerd, wel is er al een kinderhoek gecreëerd met onder andere een springkussen, diverse kinderspelletjes, een ballonpiraat en voldoende begeleiding.

Omstreeks 15.00 uur zullen de (meeste) andere gasten arriveren en ook zij kunnen genieten van dezelfde ontvangst als hun collegae. Tevens is er een steelband die tussen 15.00 uur en 15.45 uur de gasten laat genieten van deze unieke klanken.

Na de aankomst volgt er een beknopt ontvangst- en openingswoordje en hiermee wordt het startsein gegeven van de activiteitenmiddag. Alle gasten kunnen naar hartenlust allerlei soorten activiteiten ondernemen op inloop. Iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft. Van een wandeling over het strand met een lokale gids, tot het meevaren met een stoere RIB

Voor de kinderen kan er gedacht worden aan een Kids-corner met luchtkussen in de vorm van een piratenschip, piraten als begeleiding, kleur- en knutsel terassen, Pony-camp, vliegeren en zandkastelen bouwen.

Een grote Braziliaanse Polonaise!!!

Aan het einde van de middag eindigt het actieve programma. De deelnemers horen vanzelf de 11-koppige bras-band inclusief 4 Braziliaanse danseressen die een rondgang maken over het strand om alle gasten die aan het deelnemers zijn bij de verschillende activiteiten op te halen en naar de strandtent te brengen in een grote Braziliaanse Polonaise. Bij de strandtent aangekomen maken ze er nog een geweldige show van, om alle gasten nogmaals in de hete sferen van het Beach Event te krijgen. Na deze spetterende dansshow neemt de Bosa Nova band het over en kunnen de gasten genieten van de borrel in en rond de strandtent.

Een heuse vuurspuwer zal het officiële einde van de dag inluiden met een kleine act van ongeveer 15 minuten. Daarna vertrekken de bussen richting de twee locaties. De gasten die nog willen blijven zijn van harte welkom om nog te blijven hangen en te genieten van de lounge-sferen.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl