Business Events

Business Events

Zeilen op zee

Bestemming : De Waddenzee
Duur : 3 dagen
Vervoer : Eigen vervoer, boot en fiets
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 10 personen
Bijzonder : Actief en gezellig op de Waddenzee
 

PROGRAMMA

Een weekendje op de boot wordt afgewisseld met verkenningen per fiets van Terschelling en Vlieland. Tijdens dit weekend op zee worden er spannende activiteiten uitgevoerd op beide eilanden.

 

DAGINDELING

DAG 1

In de ochtend wordt iedereen verwacht in Harlingen waar de auto geparkeerd kan worden. Hierna gaat u met de hele groep aan boord van twee zeilboten. Iedereen heeft even de tijd om zijn eigen cabin op orde te brengen en daarna is het woord aan de schipper die uitleg geeft en de taken verdeelt. Iedereen gaat tijdens deze dagen verschillende taken verrichten voor de schipper, van het meehelpen bij het zeilen tot het verzorgen van de “koek en sopie”. Al zeilend gaat u naar het eerste eiland, Vlieland. Maar voordat u hier aankomu, geniet u van een heerlijke lunch aan boord.

Eenmaal aangekomen op Vlieland staan de fietsen klaar en worden er groepen gemaakt voor de interessante fietstocht over het eiland. Er zijn voor de teams verschillende routes gemaakt om het eiland zo goed mogelijk te verkennen. Naast het fietsen zijn er nog andere inspannende activiteiten zoals een competitie touwtrekken op het strand. Als u de finish van de fietstocht heeft bereikt, stapt u weer op de boot en is er even tijd om bij te kletsen en te relaxen.

Tijdens het avondmaal worden er verschillende hilarische scheepsanekdotes verteld. Na alle spannende verhalen is er de gelegenheid om een bezoek te brengen aan een plaatselijke kroeg of te genieten op de boot, voordat u de hutten op zoekt voor de nachtrust.

 

DAG 2

Na het ontbijt op de boot vertrekt u naar het tweede eiland: Terschelling. Tijdens de bootreis naar dit eiland nuttigt u wederom een lunch aan boord.

Eenmaal aangekomen op het eiland gaat u weer fietsen, maar nu middels een kompas en landkaart. Om de uitdaging te vergroten hebben we gezorgd voor verschillende opdrachten, te weten: “moeras”, “geblindeerd driehoek leggen”, “de lader” en een hindernisbaan. Als we deze zware opdrachten allemaal hebben voltooid is het tijd om weer terug te gaan naar de boot waar u zich op kunt frissen.

Nadat u gezellig aan de bar hebben gezeten, waar de deelnemers elkaar de grootste verhalen vertellen, gaat u -indien mogelijk- barbequen.

Als de maaltijd achter de kiezen is, is het tijd voor de spectaculaire portodropping waarbij u moet communiceren op afstand. Probeer elkaar zo goed mogelijk de weg te wijzen des te sneller is iedereen terug op de boot. Later op de avond worden zelfgemaakte zeeliederen gezongen.

DAG 3

Na het ontbijt is het alweer bijna tijd om aan wal te gaan. U vaart terug naar Harlingen waar de auto’s geparkeerd staan. Om toch nog even te genieten van de laatste uurtjes op de boot krijgt u nogmaals een overheerlijke lunch aan boord. Halverwege de middag is het einde van het evenement aangebroken en gaat iedereen huiswaarts.

 

ACCOMMODATIE

De groep overnacht op een tweetal schepen in hutten. Douche, toilet, etc. zijn aanwezig aan boord. Ook wordt er aan boord gegeten en zijn er mogelijkheden tot ontspanning. De faciliteiten van de eerste boot “De Mercurius” bestaat uit 4 comfortabele hutten, 1 douche, 2 toiletten en een maritiem ingerichte salon met kombuis. Het tweede schip genaamd “Wilhelmina” beschikt over een gezellige bar, 28 slaapplaatsen verdeeld over 7 ruime hutten, 2 douches en 3 toiletten, kombuis en een salon.

Een andere mogelijkheid voor de eerste overnachting is het Golden Tulip Hotel “Schylge” op Terschelling. Golden Tulip Resort Schylge is een Superieur First Class hotel met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Alle kamers zijn uitgerust met televisie, telefoon en radio. De hotelfaciliteiten bestaan onder andere uit twee bars, twee restaurants en roomservice. Verder is er een sauna met Turks stoombad, solarium en 4 bowlingbanen. Alle comfortabele gastenkamers geven u een gevoel van een ontspannen luxe.

 

 

OVERIGE INFORMATIE:

Inbegrepen

 • Koffie / thee bij aankomst op de boot
 • Maaltijden (2x ontbijt, 3x lunch, 2x avondeten)
 • 2 overnachtingen op een tweetal schepen in verschillende hutten ( van 2 tot 6 personen)
 • Eerste overnachting in het Superieur First Class hotel “Schylge” op basis van verblijf in 2 persoonskamer
 • Transfer van tweetal boten voor 28 en 18 personen
 • Per fiets over de eilanden Vlieland en Terschelling
 • Alle in programma opgenomen excursies en activiteiten
 • Alle onderdelen zijn voorzien van professioneel en veilig materiaal
 • Eximo-team, bestaande uit deskundige , professionele begeleiders

Niet inbegrepen

 • Dranken op basis van nacalculatie
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Gebruik telefoon, minibar en Pay-TV
 • Annuleringsverzekering
 • Reisverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Voorverkenning met klant
 • Optionele onderdelen
Optionele onderdelen

 

Optionele onderdelen

 • DVD-film en foto CD-rom
 • Menukaartjes met bedrijfsnaam
 • Tweede nacht in het Superieur First Class hotel “Schylge” op basis van verblijf in 2 persoonskamer

 

ALGEMENE OPMERKINGEN

Het hierboven beschreven programma geeft slechts een idee van de vele mogelijkheden die deze bestemming te bieden heeft. Graag zorgen wij in samenspraak met u voor een perfect passende dagindeling.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl