Business Events

Business Events

Workshopdag

Bestemming : NL
Duur : Flexibel
Vervoer : Rollerskates
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 50 personen
Bijzonder : Doen wat je nog nooit gedaan hebt
 

PROGRAMMA

Bijvoorbeeld Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode (Noord Brabant) is de gehele dag exclusief voor uw groep gereserveerd. Het Kasteel, de binnenplaats en de kasteeltuin zijn ideale plaatsen om u allen te ontvangen en een prachtig creatief programma te verzorgen. Maar door heel het land zijn diverse locaties waar we dit programma kunnen verzorgen!

12.00 uur Ontvangst met een lunch
13.00 uur Opening van het programma
14.00 uur Start activiteiten
18.00 uur Afsluiting activiteitenprogramma - borrel
19.00 uur Barbecue of buffet
21.30 uur Aanvang feestavond
00.00 uur Afsluiting van de feestavond

Workshops
Het activiteitenprogramma kan op deze locatie ideaal ingevuld worden middels diverse workshops. Afhankelijk van de deelnemers maken we een keuze uit de verschillende soorten workshops - sportief, creatief of relax.

Food & Beverage
Het kasteel beschikt over een zeer professionele cateraar. Het verzorgen van de lunch, de snacks tijdens de activiteiten en het buffet ’s avonds is dan ook geen probleem.

Entertainment
Divers entertainment is mogelijk. Voor de feestavond kunnen wij een professionele Drive Inn verzorgen of een fantastische feestband. Ook kan er door middel van diverse typetjes het programma verder compleet gemaakt worden.

 

Verschillende keuzes

Mergel beeldhouwen
Deelnemers maken onder professionele begeleiding hun eigen sculptuur uit een blok mergel. Onze mergelbeeldhouwers zullen u versteld doen staan van het gemak en de snelheid waarmee u zelf een mergelbeeld schept! Waar nodig bieden zij u een creatief steuntje in de rug. En natuurlijk neemt u de kunstwerken na afloop mee naar huis!

Samba percussie: hoe is uw slagwerk?
Alle deelnemers krijgen een Braziliaans percussie-instrument. Dat ontaardt al snel in een hilarische kakofonie. Maar in no time wordt dat omgezet in een samenhangend ritmestuk! In een vrolijke sfeer worden luisteren, afstemmen en op elkaar inspelen een plezierige vanzelfsprekendheid. De deelnemers worden op speelse wijze uitgedaagd hun krachten te bundelen. Resultaat: een swingende samba vol dynamiek en bezieling!

Tango dansles
De tango... de laatste jaren steeds populairder in Nederland! Techniek en gevoel gaan hand in hand in deze workshop. De soms opzwepende, soms melancholische muziek maakt het gevoel los. De techniek zorgt voor een heldere communicatie met je partner. En daardoor kun je je gevoel uiten in de dans. Hoe beter de techniek, hoe vrijer het gevoel.

Bonbons maken
Een snoepreisje door de zoete wereld van chocolade. Onder de bezielende leiding van een chocolade grootmeester gaat u aan de slag met de diverse ingrediënten en uw eigen creativiteit. Het resultaat: heerlijke en prachtige bonbons die u uiteraard mee naar huis mag nemen.

Schermen: en garde!
Aanvallen, riposteren, treffers plaatsen zonder zelf getoucheerd te worden, in fracties van seconden analyseren en reageren; schermen is een dynamische sport, die veel vraagt van je concentratie, snelheid, tactiek, timing en coördinatie. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst.

Jongleren
Handen uit de mouwen, ‘de kunst van het loslaten’ onder begeleiding van een echte acrobaat zelf de kunsten leren…

In line skaten
Inline-skaten is -nog steeds- een populaire sport. Niet zo gek, want het is ideaal als vrijetijdsbesteding, maar ook voor conditietraining. Daarnaast zijn skates gewoon een efficiënt vervoermiddel. Wij bieden je de mogelijkheid in een interessante en leuke les alle technieken te leren om verantwoord en vrolijk te skaten - op basis van je eigen niveau!

Nordic Walking
Helemaal in opkomst, met de juiste techniek en goede stokken kan het uithoudingsvermogen en de conditie sterk worden verbeterd. Tijdens de introductieles krijg je uitleg over de achtergronden, de voordelen voor het lichaam, de toepassingsgebieden en het benodigde materiaal. Uiteraard wordt er ook een stuk gelopen zodat je kunt ervaren hoe het is om met de stokken te lopen.

Yoga: flexible body, flexible mind
Yoga betekent 'eenheid'. In deze workshop Hatha Yoga werkt u via lichaamshoudingen (asana's), beheersing van de adem (pranayama) en meditatie aan de eenheid van lichaam en geest. Doel: het fysieke en mentale bewustzijn vergroten en ontspanning ervaren als basis voor lichamelijk welzijn en geestelijke groei.

Salsa, Latin-style
Kies voor deze superswingende, ongedwongen en gezellige workshop! Uitermate geschikt voor een gemêleerd publiek, zowel mannelijk als vrouwelijk, van alle leeftijden en culturen. Voor beginners, maar ook inspirerend voor wie de basisbeginselen al beheerst. De leukste manier om op aanstekelijke muziek gezellig samen te bewegen en te ontspannen!

Tai Chi, Rie Leks
U kent het beeld van Chinezen die `s morgens voor het werk in het park hun oefeningen doen? Tai Chi wordt ook in het Westen meer en meer ontdekt als dé manier om te ontspannen. Zeker tegenwoordig is het een kunst om ontspannen te reageren op het geduw en getrek van buitenaf (de hectische wereld waarin we leven) en van binnenuit (de spanningen in onszelf). Deze eeuwenoude Chinese bewegingsleer annex krijgskunst helpt u de jachtigheid te vergeten. U leert eenvoudige oefeningen die u in staat stellen te ontspannen, en daarmee steviger - en flexibeler! - in uw schoenen te staan.

Leer masseren!
In deze workshop leert u in korte tijd hoe u effectief kunt masseren. Goed nieuws: iedereen kan het! Heus, u hoeft echt geen masseur of fysiotherapeut te zijn om te kunnen helpen bij spierpijn of spanningen in het lichaam!

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl