Business Events

Business Events

In de wolken

Bestemming : Zuid-Limburg
Duur : 2 dagen
Vervoer : Eigen vervoer
Prijs p.p (ex. BTW) : Op aanvraag
Minimum aantal : Vanaf 5 personen
Bijzonder : Zelf vliegen

 

PROGRAMMA

Voor wie er altijd al van heeft gedroomd om zelf eens te vliegen...

Ervaar het vliegen tijdens deze introductieles. Na een gedegen uitleg door één van de gecertificeerde vlieginstructeurs is het tijd om het vliegtuig te inspecteren en aan boord te gaan.

Dan is het zover… u gaat de startbaan op. De zenuwen lopen steeds hoger op… Er wordt flinke vaart gemaakt en daar gaat u dan, de lucht in! Geniet van het prachtige uitzicht en het onbeschrijfelijke gevoel van het zelf besturen van een vliegtuig.

Na zelf gevlogen te hebben staat u weer veilig aan de grond. Nog even na te genieten van hetgeen dat u zojuist gedaan heeft. En voor de lunch staan er overheerlijke pannekoeken op het menu. In een traditioneel pannekoekenhuis in het bijzondere Valkenburg geniet u van deze lekkernij. Na afloop kunt huiswaarts keren of nog even gaan winkelen in Valkenburg.

OF u maakt tijd voor een buitenrit te paard door het zuidelijkste deel van het Geuldal, waar Limburg het meest geaccidenteerd is en het landschap het mooist. Hier kunt u genieten van de uitgestrekte bossen en de plek waar de riviertjes de Geul en de Gulp samenstromen.

Hierna vertrekt u in de richting van het Dorint hotel in Aken***** waar u de nacht zult doorbrengen. In de avond kunt u gebruik maken van de vele hotelfaciliteiten zoals een heerlijk restaurant of een gezellige cocktailbar. U hoeft de stad dus niet in maar voor de liefhebbers bestaat uiteraard de mogelijkheid om het bruisende nachtleven van Aken te gaan verkennen.

 

ALGEMENE OPMERKINGEN

De route langs deze activiteiten loopt niet over de snelweg maar door de mooie landweggetjes en gezellige straatjes van Zuid-Limburg. Maar dit programma kan ook in andere plaatsen georganiseerd worden.

Heeft u vragen bel +31 (0)40 255 52 62 of

Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

Ullerberglaan 23, 5628 EG Eindhoven. The Netherlands
Tel: +31 (0)40 255 52 62, info@eximo.nl